Lake House
Switzerland

  • Information

Project description

A Swiss lake house in the vernacular style, this landmark home was considerately updated and reinvented for contemporary living.  The project involved a major refurbishment with additions to the building, designed with respect for the original architecture, character and setting.  The internal layout was sensitively adapted, while the interior furnishings and furniture were designed in a contextual manner, sitting comfortably alongside original features and the client’s own art collection.  The project included an indoor swimming pool.

None

Project description

A Swiss lake house in the vernacular style, this landmark home was considerately updated and reinvented for contemporary living.  The project involved a major refurbishment with additions to the building, designed with respect for the original architecture, character and setting.  The internal layout was sensitively adapted, while the interior furnishings and furniture were designed in a contextual manner, sitting comfortably alongside original features and the client’s own art collection.  The project included an indoor swimming pool.

None

Project description

A Swiss lake house in the vernacular style, this landmark home was considerately updated and reinvented for contemporary living.  The project involved a major refurbishment with additions to the building, designed with respect for the original architecture, character and setting.  The internal layout was sensitively adapted, while the interior furnishings and furniture were designed in a contextual manner, sitting comfortably alongside original features and the client’s own art collection.  The project included an indoor swimming pool.

None

Project description

A Swiss lake house in the vernacular style, this landmark home was considerately updated and reinvented for contemporary living.  The project involved a major refurbishment with additions to the building, designed with respect for the original architecture, character and setting.  The internal layout was sensitively adapted, while the interior furnishings and furniture were designed in a contextual manner, sitting comfortably alongside original features and the client’s own art collection.  The project included an indoor swimming pool.

None

Project description

A Swiss lake house in the vernacular style, this landmark home was considerately updated and reinvented for contemporary living.  The project involved a major refurbishment with additions to the building, designed with respect for the original architecture, character and setting.  The internal layout was sensitively adapted, while the interior furnishings and furniture were designed in a contextual manner, sitting comfortably alongside original features and the client’s own art collection.  The project included an indoor swimming pool.

None

Project description

A Swiss lake house in the vernacular style, this landmark home was considerately updated and reinvented for contemporary living.  The project involved a major refurbishment with additions to the building, designed with respect for the original architecture, character and setting.  The internal layout was sensitively adapted, while the interior furnishings and furniture were designed in a contextual manner, sitting comfortably alongside original features and the client’s own art collection.  The project included an indoor swimming pool.

None

Project description

A Swiss lake house in the vernacular style, this landmark home was considerately updated and reinvented for contemporary living.  The project involved a major refurbishment with additions to the building, designed with respect for the original architecture, character and setting.  The internal layout was sensitively adapted, while the interior furnishings and furniture were designed in a contextual manner, sitting comfortably alongside original features and the client’s own art collection.  The project included an indoor swimming pool.

None

Project description

A Swiss lake house in the vernacular style, this landmark home was considerately updated and reinvented for contemporary living.  The project involved a major refurbishment with additions to the building, designed with respect for the original architecture, character and setting.  The internal layout was sensitively adapted, while the interior furnishings and furniture were designed in a contextual manner, sitting comfortably alongside original features and the client’s own art collection.  The project included an indoor swimming pool.

None

Project description

A Swiss lake house in the vernacular style, this landmark home was considerately updated and reinvented for contemporary living.  The project involved a major refurbishment with additions to the building, designed with respect for the original architecture, character and setting.  The internal layout was sensitively adapted, while the interior furnishings and furniture were designed in a contextual manner, sitting comfortably alongside original features and the client’s own art collection.  The project included an indoor swimming pool.

None

Project description

A Swiss lake house in the vernacular style, this landmark home was considerately updated and reinvented for contemporary living.  The project involved a major refurbishment with additions to the building, designed with respect for the original architecture, character and setting.  The internal layout was sensitively adapted, while the interior furnishings and furniture were designed in a contextual manner, sitting comfortably alongside original features and the client’s own art collection.  The project included an indoor swimming pool.

None

Project description

A Swiss lake house in the vernacular style, this landmark home was considerately updated and reinvented for contemporary living.  The project involved a major refurbishment with additions to the building, designed with respect for the original architecture, character and setting.  The internal layout was sensitively adapted, while the interior furnishings and furniture were designed in a contextual manner, sitting comfortably alongside original features and the client’s own art collection.  The project included an indoor swimming pool.

None